25 de setembre, 2008

521 - Ryan Hreljac

Ryan Hreljac, Canadá (3/5/1991) tenía sólo 6 años cuando decidió poner en orden su pequeño mundo. Si él podía disponer de agua potable abriendo un pequeño grifo ¿Por qué al otro lado del planeta no podían hacer lo mismo?. Con esta lógica aplastante .................

Una història que continua aquí i que recomano llegir .... magnífica, tendra, especial !!!! No us la perdeu.

El seu weblog "Kurioso" ja forma part dels meus preferits. Des de aquí les meves feclitacions.

Etiquetes de comentaris: ,

23 de setembre, 2008

520 - Post-It

Potser el primer va ser el Mentos, ara toca als Post-It ....


EepyBird's Sticky Note experiment from Eepybird on Vimeo.

Etiquetes de comentaris: ,

16 de setembre, 2008

518 - Alfabet

Increïble el post de “Cuarto derecha” ... a format el alfabet amb la part de darrera dels camions. Sembla un treball senzill però pel que he pogut llegir l'hi ha costat 4 anys aconseguir-ho.

Visiteu la foto sencera clicant sobre la imatge o aquí.



Etiquetes de comentaris: ,

517 - Canvi climàtic


Ni quito, ni pongo. Però estareu amb mi que el titular del article te la seva conya. "No supieron predecir su quiebra pero sí el clima en el año 2100".

Fa referència a la fallida de Lehman Brothers i al estudi que la companyia va fer fa un any sobre el canvi climàtic.

Recomano llegir el seu escrit, així com també aquest post: "Pasen y Rian" del bloc co2 que se'n fa ressò, així com dades prou interessants.

Diran el que vulgui, però te la seva conya.

Etiquetes de comentaris: , ,

516 - Experiment visual

Es tracta de tenir vista i/o una mica de intuïció .... clica sobre les meves dades (80% en 55 vegades) i prova-ho.



Etiquetes de comentaris:

15 de setembre, 2008

515 - Escriptura

Prova d'escriptura ... a volar. Aquest es el meu resultat ;-)



M'han dit que pengi això .... pos eso:


126

Speed test

Etiquetes de comentaris:

05 de setembre, 2008

514 - Fotografia d'alta velocitat

Un recull d'algunes fotos fetes amb alta velocitat. Senzillament espectaculars. Cliqueu aquí o sobre la foto.

Etiquetes de comentaris:

513 - La Ministra (francesa) embarassada

Que les Ministres es quedin embarassades entra dins de que seria cada cop més habitual. En aquest cas es la Ministra de Justícia francesa Rachida Dati la que ho està. Fins aquí res anormal, te una edat i potser li feia il·lusió (o no).

El lio comença quan ella no vol dir qui és el pare, fins hi tot es podria llegir que no ho sap. S'ha especulat molt i alguns han fet comunicats desmentint la seva relació amb els fets. Ni idea qui pot haver estat. Haurem d'esperar a quan neixi sabrem qui és el seu progenitor? (te pinta de telenovel·la)

El company Toni Dalmau ha fet un escrit, molt millor que el meu, evidentment.

En Davila, del Faro de Vigo s'ha fet ressò del rumor que L'Observateur, diari marroquí, a llençat. Lo dicho, ja es veurà.


Etiquetes de comentaris: ,

512 - El Jueves (más madera)

Genial la portada d'aquesta setmana de El Jueves (nº 1632). No tinc res a afegir, com sempre de rabiosa actualitat :-)).

Visca el humor, la ironia i el enginy !!! Un 10.

Etiquetes de comentaris: ,

511 - Fotos falses

Fa temps que roden, algunes d'aquestes fotos falses son de fa molts anys.

Està clar que el Photoshop a ajudat, però també es veritat que modificacions fotogràfiques sempre s'han fet. Altra cosa es que estigués en mans d'uns quan privilegiats que tenien temps i diners per fer-ho.

Cliqueu sobre la foto per anar a la pàgina on hi han les 20 més conegudes, hi han moltes més però.



Etiquetes de comentaris: , ,

510 - Losantos - Periodista o incendiari?

Si per ell fos, qui no pensa com ell, o no es de la seva corda, el penjaria o assassinaria (literal). Un dia, potser algú, esperonat per aquestes paraules, ho farà. Però llavors ell, i d'altres com ell, negarien haver estat els instigadors, al contrari, ho negarien. Tot perquè es basa en la llibertat d'expressió. Una llibertat que, si pugessin, negarien als altres. La llibertat d'expressió és poder afirmar o dir el que vulguis? Val, prenc nota.

No havia escoltat mai tantes salvatjades. Per si algú no l'ha vist, una mostra .... avisats esteu, pot ferir sensibilitats.




P.D.: Per cert, això es periodisme?. No, és apologia del terrorisme !!! i està penat per la llei, com amb d'altres han fet.

Interessant article: Entre un gilipollas y una negra resentida firmat per Joaquín Roy a El País (4-9-2008)

Etiquetes de comentaris: ,

509 - Àntrax

Desprès d'alguns anys, el cas del Àntrax explicat amb pels i senyals a LeoBassi.com Aconsello llegir-ho, val la pena, està molt ben documentat.

La psicosis d'aquells dies, les imatges vingudes de EEUU veient com la gent comprova cinta adhesiva com bojos va ser de les que feien agafar por. Es això el que buscaven els seus dirigents? ... n'estic segur.

"Silencio absoluto de la prensa en España acerca de las increíbles revelaciones de la agencia federal. En este artículo hago el resumen de lo que los investigadores han encontrado sobre el biólogo americano Ivins, que se suicidó el 29 de Julio 2008 tras ser acusado de ser el autor que envió las famosas cartas de ántrax. Un viaje alucinante a la realidad del fanatismo cristiano en los EEUU que abarca desde el Christian Zionism hasta las batallas contra el relativismo y el aborto. En un capítulo aparte, se descubren las insospechadas conexiones entre la asociaciones donde militaba Ivins y la derecha católica española.

....... continua aquí.

Etiquetes de comentaris: , ,


Powered by Blogger