29 d’abril, 2006

Lo Barça

Això de l'alegria va per barris (futbolísticament parlant). Afortunadament el Barça s'ha classificat per la final de la Lliga de Campions (allò que alguns diuen Champion Li, fent veure que dominen l'anglès).

El proper dia 17 de Maig ens la juguem a Paris .... m'agradaria guanyar, es evident .. però per si aquelles coses que passen al futbol es perd em quedarà el record del bon joc desplegat pel equip aquesta temporada. Som l'enveja del mon del futbol. Sense cap dubte. I que voleu que os digui, m'alegra ser envejat, bona senyal.

I lo millor (permeteu-me aquesta llicencia) que al enemic (futbolísticament parlant) del Real Madriz no li han sortit be les coses, gens i ara tenen un problema del que no se com sortiran. La foto que il·lustra aquest comentari ho diu tot ... però la pregunta es ... qui vol a aquesta colla d'arreplegats? segona ... amb el que cobren estaran disposats a canviar d'aires si no els hi paguen el mateix? ... tercera ... amb el preu que tenen i tal com han jugat aquest any, algú els vol?.

En fi, que si tot acaba be (com correspondria pels mèrits i amb permís del Arsenal) aquest pots un any sols comparable al meravellós 1992. Això espero.

Un amic m'han enviat un vidèo, l'he penjar a YouTube, si cliqueu aquí el podreu veure.


Powered by Blogger