05 d’agost, 2007

Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina

Dijous passat, dia 2 d'Agost, vaig tenir el privilegi d'assistir al concert "Dos Pajaros de un tiro" que Joan Manuel Serrat y Joaquín Sabina van oferir a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).

L'espectacle excel·lent, un 10. A la organització del Festival de Portaferrada els qualifico amb un "0". Si no tenen el lloc adient per la categoria d'aquest grans artistes que no el progamin. Si, un "zero". Tot i que ara, en ensenyament, sembla que no es pot posar, no es mereixen cap altra nota. Senzillament vergonyós .... diuen que més de 12.000 persones van contemplar el concert. En un espai ple de gent, amb pendent, ple de pedres i terra, un empedrat, sense cap grada ni cap cadira (la mitja d'edat rondava els 40-50 anys, això vol dir que hi havia gent de 70 anys, i les forces no són les dels 20 anys per aguantar les més de 3 hores, entre cues per entrar i el concert). Afortunadament no va ploure, però si ho arriba a fer allò ves estat caòtic. Tot i així, als que no heu anat a veure-ho, us el recomano. Un concert únic i segurament irrepetible.


Ara que fa 32 anys que tinc 20 anys, el meu petit homenatge en format de vídeo.

La cançó: "Mi Primo el Nano" per Joaquin Sabina (interpretada al concert).

Etiquetes de comentaris: , , ,

1 Comments:

  • Vaig tenir el "plaer" de sentir aquest dos senyors lloar les "excelències" d'un torero a una "corrida" de la monumental. Com pot algú que parla d'amor, tendresa, complicitat, etc... lloar la feina d'un carnisser i un torturador, el patiment d'un esser viu? El Sr. Serrat m'ha fet caure le vena dels ulls, porta molts anys (20 de 20) enganyant-nos. És un mentider. No en vull saber mai res mes, per mi ja el poden jubilar.

    By Blogger Albert_fa, at d’agost 06, 2007 7:54 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger