13 de gener, 2009

575 - Playing For Change: Song Around the World

Viatjant a través de quatre continents, més de tres anys, amb càmeres i un estudi de gravació mòbil, Mark Johnson i Jonathan Paredes es va embarcar en una recerca de la inspiració musical. El que va descobrir en el seu viatge va ser la música té el poder per connectar el món.

Playing For Change: Song Around the World és un "Moviment" per ajudar a construir escoles, connecteu els estudiants, i inspirar a les comunitats necessitades a través de la música.

Estarem d'acord en que la música es el únic idioma universal.

Us deixo aquest aire fresc, net i motivador. La música, el únic idioma universal.


P.D.: M'ha semblat reconeixer que hi han varies imatges de Barcelona, Brasil i Rússia per mi es la Plaça Reial i la de Catalunya, tant se val, no es lo important.

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

  • És una llàstima que la facilitat que té la música per acostar persones i pobles molt diferents no la tinguin els polítics per aconseguir-ho a la seva feina, sí, ja ho sé, és una utopia com un temple de gran, però tinc raó o no? :-))

    En aquest video mostren la feina que fan:

    http://www.youtube.com/watch?v=pTORG0HipZU&feature=channel

    I maleïda l'hora que l'he vist, la música em sonava moltíssim i m'ha costat ben bé dues hores trobar l'original, en Lucky Dube i el seu Together as one, segur que la inclusió d'aquesta peça no ha estat casual. En Lucky Dube era un cantant de reggae sudafricà que va morir el 2007 assassinat per allò que va denunciar en el seu darrer disc, millor legir-ho a l'enllaç:

    La canço:

    http://es.youtube.com/watch?v=08pj-bWa4FA&feature=related

    La notícia:


    http://www.elmundo.es/elmundo/2007/10/19/cultura/1192784964.html?a=ED9ded4f339f38a0f2ae2cf09f75586bb1c&t=1192806251

    I a partir d'aqui he trobat una versió força curiosa, recordeu l'album que vam votar com a preferit a l'internauta? Doncs la canço que li dóna títol. Al principi reconec que sona extrany però després d'escoltar-la 37 vegades (37 milions segons l'Almudena Grandes) prometo que enganxa. El video no té imatges:

    http://es.youtube.com/watch?v=bsoiupLME-w

    Siau

    By Anonymous Anònim, at de gener 13, 2009 7:55 p. m.  

  • Acabo d'arribar a casa després d'un matí ple de feina i problemes... Simplement GENIAL!!!

    By Anonymous Anònim, at de gener 13, 2009 7:57 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger