24 d’abril, 2009

681 - De la granja a la taula


Foto feta el 2 de Juny

Be, ja tenim la maquina de llet a Cassà. Ens l'han col·locat al costat de casa, a uns 100 mts, així que per nosaltres, perfecte !!!. Hem deixat el cotxe a casa i xino-xano, hem fet un petit passeig que, amb la bona temperatura que hi ha, ha estat una delícia afegida.

Acabem de fer la primera compra i .... havia una petita cua. Principalment perquè tots som nous, mes o menys, i no sabem el funcionament. Però es molt senzill ... el preu del litre es de 1 euros. Funciona com quan anem a retirar el tiquet de un parquímetre. Demanes la quantitat que vols, en aquest cas ha estat 1 euro, col·loques la ampolla (que portàvem de casa) i prems el botonet. Si no tens ampolla, hi ha un expenedor al costat que te la ven per 10 cèntims. Tot plegat, menys de 1 minut.

El mateix propietari estava al costat atenen les preguntes de la gent. En un poble es un esdeveniment social de importància :-)))

La veritat es que m'ha recordat quan érem petits i anàvem a comprar-la amb la lletera. Però lo mes important, independentment del preu (es llet pasteuritzada) i la qualitat (que se li suposa) es que generem molts menys residus per un tema d'envasos. Fora els tetrapacks

Evidentment el que he fet al arribar a casa ha estat provar-la i efectivament ... es llet, bona llet. Te gust a mantega. Com diuen, de la granja a la taula ;-)

Nota: La primera màquina, instal·lada a Salt, ha venut 4.600 litres en una setmana, el doble del previst. Si la cosa segueix així amortitzant la instal·lació en poc temps. Cosa que m'alegra saber.

Video de TV3

Etiquetes de comentaris: ,


Powered by Blogger