13 de març, 2011

750 - El futur ?

Realment no se que pensar quan veig aquestes imatges. Em recorden les dels anys 70-80 quan ens van dir que en el segle XXI tot serien flors i violes. Que menjaríem pastilles, que treballaríem 4-5 hores al dia i que seria la societat del oci. Tantes i tantes mentides.

De fet mengem pastilles, però tenen "forma de" ... hamburguesa, flams o tantes coses familiars. Que treballarem 4-5 hores?, es possible i provable, no hi ha feina per tots i s'ha de repartir. Evidentment cobrant també la meitat (això no ens ho van dir). Per tant, com queda la societat del oci?

Sols m'atreveixo a fer una pregunta: - Per viure així de bé qui viurà, per contra, malament? Una màquina de fer bitllets, tot i que s'inventi, no la tindrà tothom. Ens podem imaginar qui la tindrà, els de sempre.

Sigui com sigui, un mon idíl·lic com aquest (tot i que sobra el cotxe personal) te molt bona pinta. A qui no l'hi agradaria?

PD Compta, això amb una nevada ens ho fot tot enlaire (ja no dic terratrèmol com el d'aquests dies passats al Japó) .... ens volen convertir en més fràgils? ... es una manera de tenir-nos, com ho diria, més subjugats?. També és una possibilitat :-(




El vídeo, evidentment està fet molt i molt be. Felicitats als creadors.

Etiquetes de comentaris: ,


Powered by Blogger