22 de maig, 2006

Sopar del Internauta 2006

La Taverna - EntradaCom cada any, darrerament, farem un sopar uns quants llistaires amb la finalitat alguns, de tornar-nos a veure i amb d'altres de coneixens per primer cop. El darrer va ser a Breda i aquest hem decidit fer-lo a Sils.

Be, intentaré descriure com hi arribarem, tant pels que venen de Barcelona o el sud, com els que venim de Girona o nord.
El mapa de situació es aquest:

Mapa de la zona, en vermell La Taverna

Venint de Barcelona s'ha de sortir per la sortida de Lloret-Platja d'Aro, no recordo el numero, el del aeroport es la 8 (demà ho confirmaré). Trobareu aquesta senyal i heu de sortir per on indica la fletxa:

Direcció Girona, compta primer hi ha l'entrada direcció Barcelona

Entrem a la N-II, direcció Girona. A pocs kms, potser un parell trobarem la sortida a Sils, tal com es veu a l'imatge:

No a Girona, sortida de la dreta

Venint de Girona o del Eix Transversal, aquesta es la sortida:

Fa pujadeta, cediu el pas, entreu a la rotonda

Un cop estem a la "rotonda" superior a la N-II, els que vinguin de Barcelona trobareu l'entrada frontalment (aproximadament a l'1:00).

Els que vinguin de Girona o l'Eix han de girar en sentit contrari a les agulles del rellotge i es aproximadament a les 8:00, just després de la carretera de Vidreres i abans de tornar a entrar a la N-II direcció Girona. Tal com marco a la foto.

´Compta amb els cotxes de la dreta, venen de Vidreres

La foto del restaurant ilustra el inici d'aquest escrit. Està just al final d'aquest camí de sorra, aproximadament 2-300 mts.

Unes imatges del restaurant per fer boca son aquestes, fetes avui:

Això es fora (Com Barrio Sésamo)es pot fumar

Això es dins, no es pot fumar

Ja està tot reservat, si fa bon temps serà a fora i si apreta la fresca dins, ves quin remei, de totes maneres porteu jersei, no fos que estiguem a fora i quedi poc vi per escalfar-se :-))

Si us plau, porteu canvi .. com bons catalans dividirem pels assistents i pagarem en proporció, no tots anem amb parella, nosaltres som 3 (o 4) ...

L'adreça es:

Restaurant La Taverna (Telf. 972 853 191)

Ctra. N-II, Km. 6,95

17410 SILS

1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger