18 de maig, 2006

Ja la tenim a casa !!!

Plantilla del F.C.Barcelona 2006
Per fi, no hem dit res fins després del partit ... comentant-t'ho aquest dies amb gent propera tots estàvem un pel "acollonidos", molt, massa prudents i es que ja ens l'havien fotut prou grossa a Atenes i encara ho recordem. No les teníem totes amb nosaltres. Si, per la boca petita dèiem que si, que hem de guanyar, però .... sempre hi ha un però. Sabíem que érem millors, però això amb un sol partit no va amb nosaltres (o no hi anava, hem trencat el malefici) i a mes, s'ha de demostrar. Que hi farem, som així.

Cartell oficial de la final

Crec que si una paraula defineix lo d'avui es "PATIR" ... estàvem molt nerviosos i el cor passava de llarg les 100 pulsacions, segur. Suposo que era algo semblant a lo que deuen sentir el corredors de F1 si algú està davant i no els pot passar. Està clar que el barcelonisme som patidors de mena i si no es guanya amb patiment no es guanyar .... si us plau, prou ja, que un ja no te 20 anys !!!!.

Des de d'aquí faig una crida ..... la propera vegada ... coi que marquin 4 gols abans dels primers 5 minuts ... ;.)

Els dos finalistes, els millors

Si, va se un partit èpic, agonic, ple de nervis i te molt mes valor així ... això es guanyar una final !! ... sense cap mena de dubte .... En fi, que poques vegades ho podem dir .... MOLTES FELICITATS A TOTS !!!!! .. .. JA LA TENIM AQUÍ !!!!!!!!! .... i no serà la darrera, això també ho tinc clar, com lo de patir .... n'estic segur .

Al vespre, quant va acabar el partit, al petit poble de Cassà de la Selva semblava Canaletes ... no calia marxar ... mai havia vist aquell ambient ... tot va començar amb petards tirats pels aficionats del Madriz (suposo que no hi havia del Arsenal) ... i el gol del Henry ... però la traca final va ser de les que es recordaran en anys. Per fi, el patiment, va deixar pas a la bogeria. Els crits es sentien des de arreu ... els cotxes, la gent embogida, havia tocat la loteria? .. no, mes que això ... havíem guanyat merescudament i tot el mon ho havia vist (diuen que un 70% de quota de pantalla la TV1, això sense comptar que ho feien per Digital+ i en pantalles gegants arreu del país.

La crisis del cava també es va acabar de cop (i per tant Cassà vendrà mes taps de suro) .... moltes coses han passat aquest any, feia falta algo així per animar-nos .... la millor teràpia, de lo contrari avui ves comprat accions del fabricant del Prozac. Però no parlem de desgracies ... altre cop MOLTES FELICITATS !!! a tots, tan si sou del Barça com si no ... es bo per tothom.
Hores d'ara s'estàn pasejant per la capital ... centenars de milers d'aficionats ho estan celebran, una joia que es repeteix molt de tant en tant ... l'any que be altre cop, però, si us plau, sense patiments.


Powered by Blogger