28 de maig, 2006

Sopar del Internauta 2006

L'hem fet !!! Es la quarta reunió que s'ha fet amb companys de la llista del programa de ràdio L’Internauta (Catalunya Ràdio).

El primer que es va fer, no hi era a la llista, es va fer a Osona (crec) del que si es van penjar imatges (una indirecta). El segon va ser un dinar a Barcelona (ja en deu fer un 3 o 4 anys) i aquest es segon sopar consecutiu que fem darrera del de Breda l'any passat.

No se si tindrà continuïtat, procurarem establir-ho al Maig o Juny com tret de sortida del sopars d'estiu que tots fem cada any. Suposo que dependrà de les circumstancies de cadascú. Alguns, per primer cop ens veiem les cares. Ara no sols son els escrits, ara tenim cara i veu (sobre tot molta cara). D'altres, els que hem repetit algun cop, es una alegria i satisfacció de tornar-nos a veure.



Aquest any tocava Sils (Girona) ... hem de pensar l’any que be on la fem, i perquè no? ... ses Illes (no se si ho he escrit be, ja em perdonaran) ... tot es qüestió d’organitzar-ho amb temps.

Un grup de companys de la llista que hem decidit compartir taula, un costum molt nostra i que s’ha de repetir.

Penjarem totes les imatges en un altre lloc (tal com va proposar en Toni Dalmau) per que tots les puguin capturar. Aquesta darrera ha sortit desenfocada, ho sento, ja era molt tard i es notava. També es notava en les cares, molt mes disteses (i vermelles) que la primera i amb una diferencia important, hi erem tots (busqueu la diferencia).

6 Comments:

  • Hola,

    Dius que no saps si tindrà continuïtat això de trobar-nos un cop l'any, home, si el dia després ja tens dubtes, què passarà d'aqui un any? Una mica d'optimisme si us plau :-)))

    El video molt bé, gràcies per la feina.

    Salutacions

    By Blogger Josep Maria Puig, at de maig 28, 2006 7:57 p. m.  

  • ja, ja, ja, no tinc dubtes, almenys per nosaltres però ja saps que no depen de mi ...

    disculpeu, no ho tornaré a dir :-)))

    By Blogger Lo Vilot, at de maig 28, 2006 9:05 p. m.  

  • només un aclariment: el primer sopar de l'internauta es va fer l'any 1996, a barcelona, fa 10 anys. segurament ni tu ni cap dels qui heu anat al sopar del 2006 encara no hi éreu :)

    By Anonymous Anònim, at de maig 30, 2006 3:29 p. m.  

  • Bona tarda Kepa:

    Segurament, com tu dius, no hi erem, jo no.

    Sento no tenir mes dades, no m'he inventat res, altra cosa es que no ho hagin dit a la llista. Potser els d'abans ja no hi son, o ... ignoren una llista que intentem fer viure com podem.

    Be, si tens mes dades, si us plau les dius. Entenc que si has contestat aquest escrit es perque llegeixes la llista.

    Gracies per dir-ho ...

    By Blogger Lo Vilot, at de maig 30, 2006 7:10 p. m.  

  • Cap problema. Era un comentari històric. A partir d'aquell sopar inicial en què érem 12 persones se'n van fer uns quants més (recordo Barcelona, Reus, Girona...). També una trobada al Montseny en què es va fundar l'Associació Catalana d'Internautes (l'any 1996), associació que, tot s'ha de dir, no va arribar a funcionar mai com a tal.
    Jo continuo a la llista, bàsicament com a lurker, intervinc poquíssim, i m'ha sorprès, en veure les fotos, com a canviat la llista: quan es va iniciar era una llista de bollicaos de vint-i-pocs anys i els ganàpies de la trentena passada érem poquíssims. Avui veig que és al contrari: a la majoria ja fa temps que ens han fet la festa dels quaranta ;)
    Salut!

    By Anonymous Anònim, at de maig 31, 2006 1:30 p. m.  

  • Hola Kepa:

    Si, tal com vas dir ho he preguntat a la llista per no ficar la pota. Quan ho escrivia he recordat el dinar al "Sider ....", o algo així. No se perque no hi vaig anar, suposo, no recordo, perque devia fer poc que hi era i no coneixia a ningú ... era una altra època ...

    I si, tens tota la raó ... quant mirava les fotos també ho vaig pensar, lo mateix ... coi, quina de cabells blancs !!!! passa el temps ràpid i ... en fi, que aviat els nostres fills entraran a la llista i ens faran fora (tot i que els hi costarà, som molt tossuts) :-))

    Llei de vida en diuen ...

    Salut també Kepa .... espero que de tant en tant treguis el cap per la llista ... tu, veig que deus ser dels fundadors/es, ... saps millor que jo que no sobra ningú, al contrari ... hem de fer el possible perque aquesta sigui una de les millors llistes que hi ha amb un capital humà molt important .... no en tinc cap dubte ...

    Un plaer poder intercanviar unes paraules. Ja saps on soc.

    By Blogger Lo Vilot, at de maig 31, 2006 7:12 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger