11 de setembre, 2006

9/11 ó 11-S Veritat, mentida ...

Un company de la llista del Internauta, l’Esteve Valentí, fa mesos va enviar un correu amb un enllaç molt interessant i didàctic sobre un dels fets més foscos dels atemptats del 11 de Setembre de 2001.

Sempre he tingut la impressió que ens amaguen coses. És més, tinc la completa seguretat que tots els fets d’aquells dies estàvem més que previstos. Em nego a acceptar-los tal i com ens els han contat. Planegen moltes preguntes, falten infinitat de respostes.

El país que més gasta al món en seguretat i armament és incapaç de preveure algo tan i tan complex?. No es va fer res per evitar-ho, potser no es va voler evitar, senzillament es tractava de girar el cap i mirar a un altre costat.

Si, és fàcil acusar, ho sé, però qui m’ha de treure d’aquesta sensació són els que precisament eviten que la veritat surti a la llum ... amb quina intenció? És fàcil de deduir. Tan senzill com que no interessa. I perquè?

Per cert, aquell dia, escoltant la radio i veient la tele algú va dir algo així com: Han abatut un avió ... mai més ho he tornat a escoltar, però no m’equivoco en afirmar-ho.
Una interessant entrevista feta a Bruno Cardeñosa autor de "11-S: Historia De Una Infamia".

P.D.: Ara, ex-col·laborador del la CIA assevera aquesta tesis.


Powered by Blogger