23 de novembre, 2006

Amanida amb granotes

Darrerament anem al súper i ens trobem amb força varietat de plats precuinats que faciliten a molta gent el tenir que cuinar. Bé per que no volen, per que tenen poc temps o per que no en saben.

També, darrerament, ha entrat amb força les amanides variades envasades. Retalls de diferents tipus d'enciams i d'altres verdures. Es venen en bosses i són pràctiques si no vols tenir a la nevera un fotimé de "espècies" vegetals. Com he dit, tot molt pràctic.

Avui he rebut aquestes dues imatges (una sola bossa). Pel que sé això va envasat en atmosfera modificada (mescla de gasos) i els enciams estan tractats amb àcids orgànics en el moment de la neteja. A la fi de preservar-los, generalment d’oxidacions (eviten l’enfosquiment). Tots sabem que, inicialment, el menjar entra per la vista.

Ignoro si l'imatge és real o esta "manipulada". Avui dia és fàcil fer-ho. M'inclino per que és falsa, entre altres raons per que la granota sembla viva. Amb els gasos el que s'intenta evitar la presencia d'oxigen (causant, evidentment, de l'oxidació). Per tant, dubto que hagi pogut sobreviure (a més va refrigerada). En fi, com a mínim és divertida.

Segurament, els que hem vist aquesta foto, a partir d'ara ens mirarem les bosses d'enciam d'una altra manera.

P.D.: Si alguns, a les amanides, els hi posen embotits, ous o tonyina, per què no granotes? .... al cap i a la fi també és proteïna. Jo, de moment, no canviaré els hàbits, sóc molt tradicional.



1 Comments:

  • Hola!

    Les granotes tenen predilecció per les amanides:

    Encuentran una rana en una ensalada de Burger King en Holanda

    http://www.absurddiari.com/c/llegir.php?llegir=llegir&ref=10058

    Una australiana halla una rana muerta en su ensalada

    http://www.absurddiari.com/c/llegir.php?llegir=llegir&ref=9692

    Encuentran una rana viva en la ensalada servida en un avión

    http://www.absurddiari.com/c/llegir.php?llegir=llegir&ref=4333

    De tota manera, la de la foto té pinta de ser l'espècie Photoshop...

    :-DD

    By Blogger Toni Dalmau, at de novembre 24, 2006 5:52 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger