06 de desembre, 2006

Putin i el Plutoni 210

Els vols "radioactius" de la British Airways sortien de Moscou i si es pogués seguir la pista tal vegada ens portarien fins el Kremlin. La manca de discreció dels implicats en l'afer és tan evident que, sinó estiguéssim parlant de Putin, semblaria que algú li vol carregar el mort amb tota la mala intenció del món.

Justament penso això ... que és massa clar i que ens porta a deduir que han estat uns altres. Però compta, i si donem la volta a la truita?.

Si hagués estat un assassinat discret, on els espies juguen a ser James Bond i actuen sense deixar rastres i altres històries, tots (o gairebé) hi haguéssim pensat que era Putin. Però en ser tan escandalosament executat, això mateix el descartaria. Pensem, "no és tan ruc !!". Ja ho tenim.

No, Putin no és ruc, és maquiavèlic (en el seu costat, Bush, és el protagonista de “El Sopar dels Idiotes”) precisament està massa clar, massa fàcil. És ha dir, està tot tan preparat que fins hi tot tenien prevista la resposta. D'aquest Putin m'espero qualsevol cosa. Vol que pensem això, al ser tant clares les evidencies, no pot haver estat ell, impossible. Doncs tinc moltes sospites, tot i que només puc dir que és presumpte culpable, no fos que ......

De fet en la guerra de Txexènia ja ho ha fet més d'una vegada .... autovictimitzant-se per tenir l'excusa de massacrar-los. Aquesta estratègia, en els darrers anys, en països propers i occidentals també s’ha utilitzat amb resultats que tots coneixem. Deu estar escrit en algun manual.

També em té mosca, com diu Toni, la quantitat de Plutoni 210 que s'ha fet servir, excessiu, innecessari. El Plutoni 210 estava d'oferta? o com ha dit, i també coincideixo, és un avís (evidentment també l’acusa).

Si algú ho demostrés (que ha estat ell), quin seria el pas següent? .... qui te nassos de jutjar-lo? com no sigui per frau fiscal, com tots els dictadors i gansters. Sabeu com pot acabar això?, com sempre, amb un home (o dona) de palla a qui li carregaran el mort (mai millor dit). Lo altre seran sospites i així quedarà. Hi han massa interessos .. gas, petroli, etc ... lo de sempre.

P.D.: Dit tot això, els cossos de seguretat fallen més que una escopeta de fira. Potser el que pretenen és que anem amb pistoles pel carrer perquè ells no saben defensar-nos? ... coram, que per això estan, no? Tanta història, tanta inversió en seguretat, en espionatge, contraespionatge (CIA, Mosad, MI-5, etc) per que els autors campin per mitja Europa contaminant-la. Indecent tot plegat. I lo que mes m’emprenya és que sempre miren cap al costat equivocat ... o són guenyos, o són ximples, o ho fan expressament?. M'inclino per això últim.


Llista de víctimes pendents de saber qui és l'autor i que poden tenir relació:

Etiquetes de comentaris: , , , ,

2 Comments:

  • No crec que el rastre radioactiu ens portem al Kremlin. En això el Putin haura tingut molta cura, mes que res per que perilla la seva pell. Però si es poguessin seguir les ordres si que portarien al Putin.

    Realment amb el món dels espies i contraespies no es pot assegurar res. No es ruc, ni es intel·ligent, es llest. . . . es molt “puta”.

    Europa necessita el gas rus. Tens raó en això.

    Si no es vol que passin coses com aquestes posarien en perill la llibertat de moviments de la resta, principalment del primer mon. Controls als avions, als trens, a les carreteres, als que fan trekking, als del parapent, etc etc.

    By Anonymous Anònim, at de desembre 06, 2006 12:44 p. m.  

  • A mi em sembla que bàsicament és una signatura. Hem estat nosaltres i ho fem públic.

    No ho veig pas gaire complicat. És una manera de dir: Som nosaltres i UK, més val que no investigueu. Tenim el gas i tenim les bombes. O sigui que, a callar.

    By Anonymous Anònim, at de desembre 06, 2006 12:46 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger