05 de juny, 2007

Torna ETA

Mai havien marxat, estaven fent vaga de pistoles caigudes. La banda, la mafiosa banda, els pistolers d’ETA han tornat. De fet no sou ni això, ni banda, sou senzillament delinqüents comuns. No teniu categoria per altra cosa.

Les coses han canviat, tinc la sensació que es així. Potser es que alguns partits polítics ens ho han fet veure. Hem de ser valents i treure’ns la careta i dir-li a aquesta gent que d’aquesta manera no aconseguiran res.

Va sent hora que nosaltres, el poble, els hi digui a la cara, sense por, sense embuts el que sou, uns delinqüents. Les coses pèl seu nom .... sou un traïdors. Esteu traint a la pàtria a la que dieu voleu alliberar.

Prefereixo milions de vegades ser presoner del enemic que viure de genolls davant les vostres amenaces.

Prou, aquest cop dic prou ja !!! Continuaré anant al poble que voleu aïllar, no em feu por i si he de morir en un dels vostres atemptats, cap problema. Som molts més que preferim aquesta llibertat a la vostra.

A pastar fang malalts mentals !!!

P.D.: El govern ho ha pogut fer millor. Han hagut converses i han pogut demanar la lluna ... m’és igual ..... en això estic a seu costat.

Etiquetes de comentaris:


Powered by Blogger