05 de gener, 2008

No ha dimitit ningú !!!

La política, tal com la coneixem neix de fa segles i sempre existirà. La comunicació entre el polític i el poble que el vota era/es a base de paraules, de crits mes o menys "entendibles" ... ara no cal, la gent tenim una "cultureta" (sense exagerar) i no cal que els partits vagin amb dibuixos i colors per diferenciar-los (es evident que encara queda molt camí).

Un partit polític vota el seu programa i als seus representants. Va, venga ens presentem al públic (diuen). Per que suposen que, qui els ha de votar a les urnes, també creu que son els millors? (que coi s'han cregut, els més guapos del barri?) Sols perquè saben xerrar, expressar-se ja son bons?. No se si m'explico?, no voldria posar noms. Poden ser molt convincents, pintar-se el cabell, fer-se un lifting .. però com s'ha demostrat darrerament són uns negats a l'hora de gestionar el programa votat (que pot ser molt bo, o no).

Els poso com si fossin del meu gremi, el comercial ... ja no val la paraula, no val el rotllo, el client (el votant en aquest cas) vol alguna cosa més. El "xarlatan" ha mort .. aquell que venia més "crecepelos" per que cridava mes que l'altre ja a passat a la història.

On son els tècnics, els bons gestors? ... per que "xarlatan" es sinònim de bon polític? Per que quan guanyen son els primers que es posen per gestionar el programa? ... no estaria millor que es quedessin a casa seva i vigilessin que els tècnics fossin qui apliquin el programa? Una cosa es ser un bon venedor i d'altre, molt diferent, valer per ser gerent. On s'han de prendre decisions que no sempre son les més populars.

No ho vull fer més llarg. Crec que s'entén el que vull dir ... n'estic fins al gorro de avorrits, negats, inútils, trepes, xulos, etc ... vull eficiència, no noms. Vull líders, gent en els que pugui creure i seguir perque son i s'els veu honrats. Uns líders que no s'apugin el sou el primer dia (com si aquest fos el seu fi). Vull que quan guanyin, uns o els altres, no hagi dos anys de traspàs i dos anys més preparant la sortida ... vull que l'administració funcioni. Independentment de qui guanyi i de quan siguin les eleccions.

Vull que pagui més qui ingressa més i que la benzina (els impostos) no valguin per tothom igual. Sinó, no hi ha igualtat, hi ha discriminació, molta discriminació. I no val l’excusa de sempre, dir que tot el mon funciona igual, si es així, també estan equivocats i algú pot ser el primer en canviar la dinàmica.

Si hi ha un problema sanitari, educacional, mediambiental, ets, es el mateix problema per tots i de tots ... i aquests tres temes, mes d'altres, son prioritaris.

Disculpeu, però amb tot el que ha passat el darrer any NO HA DIMITIT NINGÚ !!!!!!!

No dèiem que això passava en països tercermundistes?. I no cal que sigui la Ministra de torn ... si no ho fa ell/ella, si no dimiteix, aquí algú ho ha de fer per no aconseguir-ho, es tant senzill com això. I així, any rera any .... continuem amb l'excusa de sempre, que la culpa es dels altres. I d'això ja n'estic fart. Perque no ens deixem de mirar el mèlic i diem alt i clar ... no en tenim de **pip** idea i som uns negats !!! tant costa dir això?.

En fi, ho deixo ... crec que s'entén el que vull dir. Les conseqüències a tot això se les trobaran el proper Març

P.D.: Preveig un problema d'aigua els proper mesos i dècades ... com deia aquell: - què, nos liamos a hòstias? El creixement, tant de població com industrialment, als voltants de la gran capital es insostenible. Que no em diguin que no ho tenen previst !!! es veu a venir.

Etiquetes de comentaris: ,


Powered by Blogger