17 de febrer, 2008

Kosovo

El Parlament de Kosovo ha aprovat la declaració d'independència a les 15:51

Aquest és el titular de El Periódico escrit fa encara no dos hores. Era de esperar i no entraré en valoracions. Sols dir que em sembla bé que el poble decideixi el que vol ser.
..................

El que m'ha escandalitzat soberanament és la noticia d'aquest matí referent a aquesta possibilitat. També de El Periódico. Copio en enganxo no fos que desapareixi tot i que deixo l'enllaç.

El cap de l'Església ortodoxa sèrbia demana posar el país en estat de guerra per recuperar Kosovo (escrit amb lletres de sang)

El bisbe Artemije (a la foto), cap de l'Església ortodoxa sèrbia, ha afirmat que el país hauria de congregar l'Exèrcit, declarar Kosovo "territori ocupat" i adquirir armes russes per recuperar aquesta regió secessionista.

"Les declaracions del cap de l'Estat Major, el general Zdravko Ponos, sobre que Kosovo no serà defensat per l'Exèrcit són lamentables", ha afirmat Artemije en un article publicat pel diari Glas Javnosti.

"Estat temporal d'ocupació"

"Sèrbia hauria de comprar armament d'últim model a Rússia i altres països i demanar a Rússia que enviï voluntaris i que estableixi una presència militar a Sèrbia", ha dit el bisbe.

El religiós ha reiterat que "Kosovo sempre ha estat i serà serbi", per la qual cosa la declaració d'independència només implica "un estat temporal d'ocupació". "Tot passa, i l'ocupació de Kosovo també passarà", ha assegurat el bisbe, de 73 anys.
..................

Però que coi es pensen els capellans? (sigui quina sigui la religió de diuen defensar). Com aqui fa 70 anys ..... desprès es queixen i no demaran perdó per tot el mal que han fet.

Afortunadament ara tot se sap, o casi. És la mateixa història escrita en un altre país i al 2008, no al 1936.

On està allò de "No mataràs" !!!!

Etiquetes de comentaris: , ,

4 Comments:

  • Quan hauran d'agraïr els capellans serbis/kosovars als rusos durant tant anys de que no els hagin passat per la pedra a ells .... "....es de
    agradecidos...."

    Malaït sigui !!!!!

    By Anonymous Anònim, at de febrer 17, 2008 10:49 p. m.  

  • En tot cas, ja hi pactaria jo de tenir la independència a canvi que els bisbes espanyols cridessin a la guerra contra Catalunya. Total ara ja ho fan...

    By Anonymous Anònim, at de febrer 17, 2008 10:49 p. m.  

  • Això em fa pensar en un raonament que fa temps que penso.

    Que consti que el dic desde l'ateisme més absolut i covençut però...

    Si existeix deu, i existeix el dimoni, com ho faria el dimoni per aconseguir una victòria en la batalla entre el bé i el mal?

    Simplement, ocupant els primers llocs del poder religiós mundial!!!

    Un cop allà podria fer el que volgués. Podria fer creure als seus deixebles que s'han de multiplicar eternament fins que arribi la cinquena guerra mundial. Podria dir-los que han de fer desgraciades les dones que han decidit avortar. Podria forçar a les parelles gays i lesbianes a viure desgraciades mitjançant el rebuig social. Podria fer tot el mal que volgués.

    Podria convencer als seus seguidors que ell té la última paraula sobre el que pensa o deixa de pensar déu. I que ningú hi pot parlar directament si no és mitjançant la seva interpretació.

    I és fàcil, perquè també podria convèncer als feligresos que els simples mortals d'una esglesia poden evitar que el mal dimoni els enredi i n'ocupi la més alta instància.

    I finalment, per acabar de reblar el clau podria incorporar la fe a la religió.

    La fé és el gran invent del maligne per enviar tothom directe al seu regne.

    Si obligues a tothom a tenir Fé en deu abans que cap altre cosa, en veritat estàs treient de tot mèrit les bones accions.

    Si tens Fé en que Déu et salvarà si et portes bé, i la fè és el valor més important d'aquesta equació, llavors vol dir que com a bon creient, qualsevol bona acció que facis l'estàs fent per salvar-te de l'infern ETERN!!!

    Per tant, no té cap mèrit comportar-se correctament, ja que és pur egoisme.

    Només com ateu podràs arribar al regne de déu!!!

    By Anonymous Anònim, at de febrer 19, 2008 11:55 a. m.  

  • No té res a veure amb Kosovo però això m'ha fet pensar en aquella
    historieta de l'infern exotermi o endotermic a on raona que tots, tots
    i tots anirem a l'infern.

    Mirant al google l'he trobat a:

    http://blog.eltridente.org/archivos/2005/03/30/el-infierno-es-exotermico/

    By Anonymous Anònim, at de febrer 19, 2008 11:56 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger