02 de febrer, 2009

591 - Inter-media-economía

Vagi per davant que no soc un fan del programa "El Intermedio" però si que de tant en tant m'el miro. Entre d'altres raons perquè a aquelles hores no foten res que valgui la pena. Així que aprofito per fer una mica de zapping.

Tot va començar un dia que "Intereconomia" va decidir fotre conya i mofa de Wyoming. Aquest s'hi tornava i ensenyava els vídeos on el posaven a parir.

Ahir la va muntar parda, segurament serà un del programes mes vistos. Tothom esperava la replica, l"a disculpa". Un vídeo gravat en càmera oculta va aparèixer al correu d'un dels periodistes (si es que se els pot anomenar així) de Intereconomía. En el vídeo, en Wyoming fotia una bronca de mil dimonis a una becaria. Els del equip contrari es fregaven les mans, tenien un material de primera que confirmava la seva teoria. En Wyoming es un desgraciat !!!.

Ahir la nit va sortir la veritat que podeu veure en el vídeo que ja corre per la xarxa. Una veritat que els pseudo-periodistes mai es van preocupar en contrastar. La pregunta és .... ho fan així amb totes les noticies, parlen per parlar?

La noticia a Meneame es tot un esdeveniment. En el poc temps que la llegeixo mai havia vist tal quantitat de missatges i de "meneos". Hores d'ara 3389 meneos i 1179 comentaris.

El vídeo que va fer servir "Intereconomia".



El vídeo del programa d'ahir.


Video complert:Part 1 Part 2 Part 3

La emprenyada a la Cope no te desperdici. Diuen que hi han coses que no s'han de fer .... com per exemple no contrastar noticies i penjar un video per fer burla. Perquè aquí, qui quedava malament no era una becaria, era el presentador, o no? Així que .. "donde las dan, la toman". I mai millor dit.

El partit el va guanyar el Intermedio per 3/6-6/0-6/0

La rèplica per Intereconomía la mateixa nit (pa que conste)

Etiquetes de comentaris: , , , ,


Powered by Blogger