18 de març, 2009

659 - Crisis (Nou ordre mundial)

Arran del atac a les Torres Bessones el 11-S de 2001 es van retallar els drets civils a bona part del mon.

Suposadament per prevenir-nos de futurs ataca terroristes. Tot això va desembocar en una retallada real dels nostres drets (no dels terroristes que han continuat actuant).

Uns drets que havia costat molt segles conquerir-los i que estan lligats a la nostra "democràcia". Si, hi ha d'altres països que no tenen ni això, ni drets, prou fan amb sobreviure. Tot i que els termes llibertat i democràcia van lligats, a vegades no és sinònim de res. Hi ha molt a discutir, però ara no toca. Toca defensar-los. Fa mesos vaig escriuré algo així com: - no hi ha diferencia entre el segle I i el XXI . Llavors et donaven, a canvi de la feina, un plat per menjar, ara et donen els diners per fer-ho. Tot es igual desprès de més de 4000 anys d'història, continuem sent esclaus. Alguns no s'ho creuen, allà ells.

Arribem al Octubre de 2008 i per culpa de la crisis (que evidentment, algú sabia que tard o d'hora arribaria, qui no ho havia dit sense ser economista) es retallen drets laborals. Durant anys, no se quants, ningú podrà queixar-se i/o aixecar la veu demanant sou i molt menys drets. Sempre li diran allò de: - què no tens memòria? Què no veus que les coses han canviat !!!

No entraré en temes de teories conspiratives, perquè son les oficials i no les teòriques les que s’accepten majoritàriament i sense rexistar. Però el que ha passat en poc temps son fets provats, aquí estan. Com han vingut? .... de qualsevol manera, per casualitat !!! Cap problema si algú pensa així, es lliure, com igual soc frare franciscà i no ho sé :-))))) És relativament fàcil deixar fer o mirar cap a un altre cantó perquè les coses passin i semblin casuals (com en les dues dates i fets abans esmenats).



Quins drets ens queden? ... no sé, se m'acut que retallaran drets sobre el de pensament i la interrelació i comunicació global. Una eina que no deixaran en mans de tothom, es perillosa, massa perillosa i que pot posar en dubte als governants de torn. Si algun dia això arriba a passar, a privar-se (ja hi ha alguna veu), que no em diguin que són teories conspiratives. Un, a base de fets, no creu en les casualitats, molta casualitat. Serien moltes en molt poc temps. Tot i que ves a saber, igual son sols conseqüències. Ojalà sigui això, tant de bo.

Ara per ara com diuen: - me remito a los hechos. És causa-efecte i són fets, no paraules. Compta, no val tot.

Estem davant de un nou ordre mundial? (segurament no el que voldríem). Ara per ara, encara ho podem preguntar i escriure-ho, sempre hi ha algú ens llegeix i fa reflexionar, fins quan podrem?

Aquí ho deixo, consti en acta

P.D.: Per cert, que se n'ha fet dels aldarulls a Grècia? ... es va acabar i/o quina noticia la va "tapar"? potser la pròpia crisis ... perdonem però no oblidem.

Anterior escrit: Han de baixar els preus (Desembre 2008)

Etiquetes de comentaris: , , ,


Powered by Blogger