19 de març, 2009

661 - No, així no senyor Saura

Costa de jutjar quan no ho has viscut en primera persona, però pel que he anat sabent avui, pels mitjans de comunicació, la carrega de ahir dels Mossos d'Esquadra contra el estudiants va ser del tot desproporcionada.

Els estudiants, equivocats o no, defensen el que creuen es just i aquí poca cosa tinc a dir perquè del Pla Bolonya no en tinc ni idea.

També estic d'acord en que es tenien de desallotjar de la universitat on s'havien fet forts. Val per uns dies, però sembla que portaven quasi dos mesos i el rector n'estava una mica fart i va trucar a la policia per que l'ajudessin.

Ara, un cop a fora i passades les hores, la carrega del vespre va ser el que se'n diu .... desproporcionada (per dir-ho politicament correcte).

També diuen que no tots eren estudiants i que van ser aquest elements (en diuen anti-sistema, com si el sistema funcionés) els que van provocar al Mossos.

No se, no voldria acusar a ningú, em recorda aquelles imatges del any passat a Grècia, on policies vestits de paisà "azuzaban" als manifestants per tal de justificar les carregues. No, estic segur que aquí això no es fa, com tampoc ningú dimitirà i crec que algú ho tindria que fer.

Sr. Saura, queda molt maco vestit de verd i defensar les foques, però en la Conselleria del Interior te una patata tant calenta que d'aquesta no sortirà sencer.

El desallotjament a la Universitat Central al matí.



La manifestació del vespre

En Saura ara mateix a demanat perdó ... massa tard?

Més informació amb vincles i opinions a Meneame.net

P.D.: Ferits uns quant policies (sempre diuen el mateix), però també fotògrafs i periodistes, així com gent que no tenia res a veure i que va tenir la mala sort de passar per allà. Com en la època franquista que sempre hi havien ferits entre els manifestants, fins hi tot mort i els grisos deien que no podia ser perquè sols disparaven enlaire (un "peina canas" i ho va viure). Tot plegat vergonyós en un país que en diuen democràtic.

Nota final: Que vagin en compta i mesurin molt bé aquest tipus d'actuacions. La situació de crisis fa que una espurna pugui desenvolupar un gran foc.

No seria el primer cop, llavors la història podria dir algo així com: - Tot va començar al 2009 amb un desallotjament de estudiants.

Etiquetes de comentaris: , , ,


Powered by Blogger