03 de maig, 2009

682 - Crisis, grip? ..... al Reial Madrid !!!!

Despertar-se al matí, fregar-se els ulls i recordar que ahir, 2 de Maig de 2009 vam endossar un 2-6 al etern rival és difícil de descriure. Perquè s'ha fet justícia, perquè s'ha fet història, perquè es el que tots desitjàvem. Perquè això es guanyar amb autoritat !!!!


Imatge del Sport (02-05-09)

Si, si, un 2-6 a Chamartín. Un lloc que a partir d'ara serà lloc de peregrinatge de la culerada. Un lloc on anar per les vacances d'estiu (o qualsevol cap de setmana) a fer-se la foto. Madrid, hores d'ara, te la mateixa categoria que Basilea, Londres o París (sense oblidar Tenerife, amics per sempre).

Ara, mes que mai en Florentino guanyarà les properes eleccions i farà tirar a terra les instal·lacions per tal de construir nous edificis de oficines i habitatges. No serà per que s'hagi fet petit i antiquat l'estadi, sinó per destruir i cremar mals records.


Ahir, literalment, en el sentit figurat, el Barça va cremar l'estadi. De fet el que en el vocabulari del Boluda se'n diu "xorrear-lo". Això darrer sense figuracions, tal qual. Lo de ahir va ser un xorreo
.

En fi, que quedi pel record aquesta portada de el Marca que ho dius tot ... fins hi tot a la lletra petita es pot "adivinar" un 2-6 :-))))


Dijous vaig rebre aquesta foto amb el titular: "Petita modificació que ha demanat lo Madrid per poder tenir alguna esperança dissabte".



Avui el titular s'ha tornat en contra de el que pretenien i és: "Manera com va jugar el Barça al Santigo Bernabeu"

Darrera hora. Noticies d'altres diaris (enviat pel amic i barcelonista de pro Jordi M, gràcies)

L'Equip - El Barça com un campió
La Estampa - El Madrid humiliat, el Barça n'hi fa 6
Die Welt - El Barça humilia al Madrid
BBC Sport - Un magnific Barça destrueix al Real
CNN - Barça converteix al Bernabeu en una festa
Globo - El Barça executa al Real en el Bernabeu i posa a les seves mans el títol
Clarin - Amb un Messi brillant, el Barcelona s'apodera del clàssic davant Reial Madrid
New York Times - Chelsea i Barcça encenen el futbol ofensiu

P.D.: Un bon amic "madrileny" em va dir a finals del any passat: "- vosaltres rai, a nosaltres la crisis ens a arribat fins hi tot al futbol". Tenia i té tota la raó, no voldria estar en la seva pell.

Etiquetes de comentaris: ,


Powered by Blogger