27 de març, 2006

009 - Que i com s'ha d'escriure un "Diari Virtual"

Podria dir que es una eterna discussió ... però això dels blocs fa quatre dies que hi son i no seria correcte ... potser el comentari tindria que estar dirigit a com s’ha d’escriure en un bloc.

Atención – Pregunta !!!: Hem d’escriure al bloc saben que ningú ens llegirà (per tant, ser del tot sincers) o pel contrari, escriure pensant que algú ens ha de llegir?

No se cap on decantar-me ... si soc sincer corro el risc, no voldria, que algú s’enfadés. Pel contrari, sinó no soc sincer no dic el que penso ... i soc jo qui s'enfada.

Es com aquell que es declara públicament no racista ... clar, sempre que el de color, gitano o islàmic el tinguin de veí els altres ... si és el nostre veí la cosa canvia, és diferent.


En fi, que de moment el faré servir per posar coses divertides ... tot i que alguna cosa si que escriuré ... potser posarè les coses que escric als meus amics de El Internauta. Des de aqui una abraçada a tots .... :-))) .. es igual, ningú em llegeix, per tant puc ser sincer .... (quin lio, ara que foto?)

Etiquetes de comentaris: ,


Powered by Blogger