06 d’abril, 2006

020 - On estem ubicats?




On estem?

Molts cops m’he fet aquesta pregunta. Es un tema apassionant i sense resposta perquè, amb el que sabem, no la pot tenir.

Una conversa després d’un dinar o a mitja tarda amb amics es l’ideal per divagar sobre això. Parlo del lloc que ocupem a l’univers.

Ens diuen, i es així, que es molt gran ... però gran o infinit, tot i ser poc definit, es una mesura. Tal com coneixem les definicions i el mon en que vivim semblaria (ho poso en condicional) que te un final (per molt mega-ultra-infinit). I si el te (una hipòtesis com qualsevol altra) esta situat dins d’un altre, diguem-li .... cos, lloc, estat, “ente”, etc.

Altres vegades, com que no se on posar-ho tot això, penso que tot el que estem vivim es un somni (algú ja ho deia). Que la vida real, tal com la coneixem, no existeix. I que la real es la que somiem (depèn quin es un mal son, però hi han d’altres que no estan malament).

No heu tingut mai la sensació, al passar per en un lloc on podem assegurar que no hi hem estat mai, si que hi hem estat, que recordem coses d’aquella situació?.

A mi, no molts cops, els podria comptar amb els dits de les mas, però puc assegurar que si. I recordo situacions, sobre tot de petit, que reproduïen fidelment el lloc on anava (era amb la meva mare i tenia 5-6 anys).

Fa respecte dir-ho, no vull que em tractin de boig i puc assegurar que no ho estic al dir-ho (un pel si, però normal, com la majoria, res especial).

Senzillament tinc moltes preguntes a fer i una es aquesta ...

No soc creient, diguéssim que soc respectuós amb el que no conec. A vegades, quant sento parlar amb gent no fanàtica de la religió em sento identificat ... s’aproxima al que dic ... segurament aquesta gent, saben mes coses de tot això i no ens les volen dir ... també senzillament perquè es descobriria el pastis i la vida tal com la coneixem tindria un altre sentit.

Os imagineu que sigui cert? (o que tingui algun fonament) ....

Etiquetes de comentaris:


Powered by Blogger