31 de maig, 2006

Trobades del Internauta

Amb les dades que disposso de les diferents trobades del Internauta. Intentaré fer un breu resum de les trobades que s'han fet amb gent de la llista.

Sembla que la primera
trobada va ser al 1998, però la que hi ha constància fotogràfica i comentaris es va fer a Manlleu al Gener de 1999, la Mercè Molist va fer aquesta crònica.

Aquesta es una imatge que dona fe del sopar (
aquí hi ha mes) ... potser que aquest sigui l’Òscar? ... a la resta no els conec, faltava poc per ingressar a la llista.

"Avui m’ha escrit “Kepa” (potser la Mortizia Adams?), mes avall on les fotos de sopar, m’ha recordat que en aquella època es van fer sopars per arreu."

No se les dades, però es va fer un sopar al restaurant “Sideroploide”, sembla que ha tancat i no tinc constància de imatges ni cròniques ... potser pel 2001? Qui ho sàpiga s’agrairà, així com imatges i modificaré aquesta petita crònica.

El 20 de Març de 2003 en Roine va organitzar un dinar a un restaurant a Barcelona, aquest si que hi vaig poder anar. La foto no es molt bona, era el començament de les digitals .... be ni la foto ni els caretos que tenim, sembla una reunió mafiosa. Només era gent de la llista.

No coneixia a ningú, ens vam trobar cap a l’1 ... davant del restaurant ens vam trobar ... en Carles portava una samarreta amb el conegut “pingui” de Linux ... la frase va ser “demolidora” ... ets del Internauta? ... i aquí va començar tot. Un dinar molt agradable però com tots molt curt ... no va donar temps de res ...

Al Maig de 2005, a Breda es va fer un dels primers sopars on van assistir les parelles, es feia en un dissabte i es va optar per fer-ho lo mes familiar possible. L’Eduard se’n va encarregar de tot, excel·lent organització, passejada pel poble del Vendelplà i a sopar .... deliciós. El lloc, el propietari, els vins, les anxoves, tot. Finalment ens vam fer la foto.

Al Maig del 2006 hem repetit un quants mes ..... algunes cares ja em son familiars, l’ambient es mes distés ... tenim mes confiança .... la llàstima, el temps, com sempre molt poc i la taula, massa llarga i no vam poder xarrar entre tots ... la crònica l’han fet els nostres amics Txerra, Toni i Josep M .... no dic res mes, llegiu-la aquí.

Si us plau, si teniu mes dades, cròniques o imatges les passeu


Powered by Blogger