31 de desembre, 2006

Mamma Mia !!

Cada any per aquestes dates anem a passar uns dies a Madrid, és Nadal i “toca” visitar la família de la meva dona. És la única oportunitat que tenim, al estiu fa molta calor i la aprofitem per fer altres tipus de viatges.

Aquest any hem aprofitat per veure un musical.
Mamma Mia !! . Ens en havien parlat molt bé i ens feia “gràcia” anar-hi. No ho sabíem, a la seva web expliquen que més de 30 milions d’espectadors en tot el món l’han vist. Actualment es representa en 9 països. A Londres porten 5 anys de representacions. Diuen que és el musical més vist de tots els temps. Realment ha estat una grata sorpresa.

La obra està basada en la musica del grup suec
Abba. Les cançons són força conegudes, sobre tot pels que ja tenim una edat (!).

És del tot recomanable. Feia temps que no m’ho passava tan bé. Més de dos hores de música (casi tres) amb un fil conductor, una petita història en una petita illa. Una noia (
Mariona Castillo) es vol casar. Casualment, troba el diari de la seva mare (Nina) on explica que va tenir afers amb tres homes diferents en les dates on ella va ser concebuda. Ella els hi envia una carta per que estiguin presents en el seu casament sense que la mare ho sàpiga i així saber qui és el seu pare. És el punt de partida de la comèdia musical.

A la Nina tots la coneixem, la seva veu és la millor tarja de visita, però hi va haver un descobriment, va ser el conèixer una nova actriu:
Mariona Castillo. Té un paper molt agraït, tot sigui dit, però la seva interpretació tant parlada com musical és extraordinària. Segur que sentirem parlar d’ella, només te 23 anys i molt camí a recórrer.

La altra grata sorpresa va ser que la musica és en viu, no enllaunada. Sota la direcció de Arnau Vilà (pianista i director musical a West Side Story, Chicago, entre d’altres) tot un plaer pels sentits.

Sembla que la representaran al Teatro Lope de Vega fins a principis de Abril del proper any (porta més de 2 anys en cartell). Espero que tinguin la intenció de fer-la a Barcelona. Sense cap mena de dubte la tornaré a veure. Em vaig quedar amb les ganes de repetir (diuen que hi ha gent que la vist mes de 20 vegades).

Té tota la pinta de que la versió cinematogràfica serà el final, n’estic segur. L’èxit està assegurat.



Us deixo uns vídeos que he trobat, l'escenificació és la mateixa, l’únic que canvien son els actors.

Un anunci


Al Japó


A Corea





Etiquetes de comentaris: , , , ,


Powered by Blogger