03 de gener, 2007

Ha mort el procés de pau?

Estic fet un mar de dubtes, per mi, segueix viu. I no és un desig, senzillament crec que no hi ha marxa enrera.

Però una de les preguntes pendents i sense resoldre es el ... - I ara que?

Si, està molt be que el govern planti cara i que ens sentim recolzats. Però segur que no ho fa cara a la galeria? .... voleu dir que no està tenint pressions dins i fora del partit? .... que ha fet malament? es deu preguntar. Perillós, molt perillós .... oti, no ho se, però potser és el moment de actuar com Gandhi ... ells no volen xerrar, jo si. I si no vols .... jo SI. Soc tossut com una mula. No és rendició, és plantar cara a una situació insostenible. Sense por, amb el cap alt i més ferms que mai (diuen que som un país de Quixots, doncs demostrem-ho).

Potser han de ser més durs que mai, però a l'hora tous. Tot i que puguin costar unes el.leccions. Si les coses les fan amb honestedat, no ho crec. Si les perdessin .... coi, es confirmaria la coneguda frase aquella de "tenim el govern que ens mereixem", som rucs i no hi ha res a fer.

Que parlin al país, a la gent ... la majoria està per el procés ... ningú pot dir res (bé, els de sempre, però aquests ni aigua, que cantin). Que expliquin sense embuts que volen fer ... que donin la cara i diguin ... senyors, esteu en un camí sense retorn, però tot i matar-nos aquí teniu una taula per negociar i escoltarem les vostres propostes. Demaneu el que vulgueu, però nosaltres també ho farem i tot estar equivocats (que no ho estem) tenim el mateix dret que vosaltres a posar les condicions .... hem de trobar el camí del mig .. queda clar? ni vosaltres ni nosaltres. Ens matareu i que? sempre sortirà un altre. Plegaré de la política si cal, però vosaltres anireu a la presó, no en tingueu dubte. Per tant hem de parlar ... i os diré una cosa. No anem pel bon camí (ni vosaltres ni nosaltres) .. que voleu? ... Coi, m'estic foten un lio però sabeu el que vull dir.

Per altra banda, encara espero una declaració de Batasuna. Crec que els han agafat amb els pantalons baixats, tenien una gran oportunitat però no sabien que dir, han perdut el contacte i el fil amb la direcció?. És així com volen recuperar el partit i presentar-se a les eleccions? .... no tenen ni idea del que es el jocs democràtic (això tampoc es cap novetat).

També una declaració d'ETA ... la de veritat, assumint responsabilitats (de totes totes s'els hi ha anat de les mans). Que diguin perquè ho han fet ... ha estat expressament o alguns, individualment, l'han trencat? ... m'inclino per lo darrer i no és un desig .... estic convençut que els que estan a la presó no els hi ha fet gens de gràcia. Fa escassos 4 dies tots tenien por si del DeJuanas moria ...... ara si mort, que? qui l'ha matat? ells mateixos ... els hi val la pena? no, poc a poc, un a un, estan perdent recolzament ... la gent comença a fer pinya, es nota, volem que això s'acabi. Crec que aquest cop no hi ha pas enrera per molts pals que posin a la roda. Volem la pau !!!!! i la aconseguirem (mal que les pese).

Per cert, "algunes víctimes" s'els hi te que començar a dir que s'estan convertint en delinqüents ... de la mateixa calanya que el seu botxí. No poden fer xantatge al resta de la població d'aquesta manera. Nosaltres, la resta, no som els seus ostatges, prou ja, volen viure en pau. S'estan venjant, no es altra cosa, que no ens utilitzin com esclaus del seus patiments i a l'hora rancors.

En el meu nom, SI, SEMPRE.

Una abraçada a tots i moltisima sort ... ens hi va molt. Qualsevol podia estar en l'aparcament de Barajas aquell dia. No vull més morts ni patiments, prou tenim amb el dia a dia.

P.D.: Serviria per algo posar-los tots a la presó? .... no, rotundament no. És un altre el problema i mentre no s'afronti això no te final. Tots ho sabem. Ditxosa política i ditxosos polítics .... uns i els altres. Com volen que no ens desencantem.

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger