10 de juny, 2007

El Barça i la Moncloa

Hem de fer memòria. De com va arribar Zapatero a La Moncloa. Sempre he dit que “la culpa” la va tenir Van Gaal i en Gaspar, que hi ha relació entre el futbol i la política.

Tot va començar llavors. Afortunadament la prepotència es paga i aviat els van defenestrar. A partir de llavors va començar a manar el Barça a la lliga. A la Generalitat també hi van haver canvis, va entrar el Tripartit (tindrà un símil futbolístic?).

Poc desprès, la prepotència del Aznar va anar en augment i va conduir a que guanyès Zapatero les eleccions generals del 2004. Aquell any nateix va “caure” la primera lliga de la era Laporta. La pregunta que em faig, desprès dels darrer partits de lliga:

- La prepotència d'aquest Barça és el preludi de l’arribada, altre cop, del PP a La Moncloa?

El furbo es asin” i la política ves a saber .....

P.D.: Si aquest any guanyem la lliga es que ens la han regalat. Per que pèl que fa a nosaltres, no la volem. Que consti en acta.

Agraït a Jordi M per donar-me "les pistes" per fer aquesta entrada. Com bé diu ell la prepotència es paga

Etiquetes de comentaris: , , , ,

1 Comments:

  • Més que prepotència, sembla impotència. Un dels problemes d'aquest Barça és que els inventors del futbol van decidir que cada partit durés 90 minuts. I al Barça n'hi sobren, com a mínim, els 30 minuts finals.

    Salut!

    By Blogger Toni Dalmau, at de juny 14, 2007 1:40 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger