21 d’octubre, 2007

TDT

Em considero una persona, tecnològicament parlant, posada al dia, dins de les meves possibilitats i creences (no religioses). Vull dir que, per exemple, pel que fa a mòbils, estic amb els de primera generació però per que no em fa falta canviar a la 3ª. El faig servir per telefonar. No em fa falta que tingui reproductor de MP3 ni camera de fotos. Senzillament per que el tinc MP3 al cotxe i a casa i de camera de fer fotografies millor no parlar-ne. Soc de reflex digital. Dic això perque no vull que es pensi que estic en contra de la tecnològia. Al contrari.

Avui, llegint el diari El Periódico he vist que algunes teles es volen unir per formar una espècie de plataforma digital i oferir programes "contractats". Pagant clar.

Ja fa temps que ho vaig dir. No han introduït la TDT per guanyar qualitat d'imatge i so, jo no la tinc i no la veig pas malament. És el primer pas per pagar per veure.

Ara, el camp de ones en obert no te fronteres. A partir de la TDT podran posar balles on vulguin. Altre cop ens volen enganyar i no hi podem fer res.

A més, en el mateix article, recriminen que "sols" el 20% te l'aparell de TDT. Si, ja se que he de passar per l'aro, però coi, i si no vull?:

- No, saps que? tindràs 200.000 cadenes de televisió !!! (et diuen)

- Perdó? i el dia serà de 48 hores i el cap de setmana de 4 dies?, es per saber-ho.

Juer, quin gol ens estan foten

P.D.: Dilluns compro accions de qualsevol companyia de TV, tenen futur, jo no.

Etiquetes de comentaris:


Powered by Blogger