19 de gener, 2008

Pirmàries a USA

Recodeu aquesta imatge? .... no es Kenia, no es Somàlia, és USA ... i així va guanyar l'actual president, amb trampes. Casi casi, com aquí, va anar d'un pèl. En fi, no es d'això del que vull escriure.
Tant ens interessen les primàries a USA que fins hi tot ens hem d'empassar la prèvia diària d'aquestes primàries?. No vull ni pensar com seran les noticies (sobre tot a la tele) els dies, o setmanes, abans de les eleccions definitives. Val que diguin com va la cosa, però cada dia? .. senyal que el país va be si no tenen altre cosa.

Existeix un país anomenat Portugal? o ... si no fos per Sarkozy i la Bruni, França? ... passa algo a Italia, Àustria, etc. Que te USA? i no val dir que es una potencia (econòmica-militar) mundial ..... actualment més aviat al contrari, comencen a fotre pena. Tots menys en Bush, aquest fa ràbia.

Que coi m'importen unes primàries si no podem votar ni en les generals !!! ... a més, si guanya el de color, el pelen (al temps, no serà el primer ni el darrer, tenen pràctica).

P.D.: Morales, se te ve el "llautón" !!!!

Etiquetes de comentaris:


Powered by Blogger