22 de febrer, 2008

Eleccions 9M

A que no sabeu que passa el 9M? ... pos que hi ha eleccions !!! (ves quina cosa, altre cop). Siiiii, si, ha estat una gran sorpresa. Diuen que comença la campanya electoral .... i fins ara que feien? fins hi tot pensava que ja s'havien acabat fa mesos i que el que feien era continuar discutint-se per veure qui la té mes llarga. Entre el "tu més" i "tu menys" de que parlaven?

Juer, la que ens espera !!!! (ojo peligro, esquerra-dreta raaaaaassss)

I dic jo, no els podríem tancar com fan els bisbes per escollir el papa? ... això si, sols amb pa i aigua. Que es discuteixin entre ells i que ens deixin tranquils. Total, qui guanyi, fotrà lo que li roti segons els pacte que faci i amb qui el faci. Sabeu els euros que ens estalviaríem? .... quantes coses es podrien fer? (algu te el pressupost real i total d'aquesta paxanga?).

Senyor politics: Estem esgotats, farts, cansats, tips, empatxats, embafats, fastiguejats ...... L'únic que aconseguiu es que la gent, fins hi tot famílies, es deixin de parlar entre ells per culpa vostra. Sabeu que volem? ... viure bé dins de les nostres possibilitats. Costa tant d'entendre?

Aquest cop no us ho demano amb educació, parlaré amb el vostre idioma així m'entendreu millor ... aneu a pastar fang !!!!

M'heu defraudat i em sento estafat i enganyat. I això no us ho perdono, ni jo, ni molts com jo.

Etiquetes de comentaris: ,

4 Comments:

  • A banda de que te dono la rao en molt del que dius, això que proposeses el que feien abans del 1978.

    No em fa gracia.Malgrat moltes coses en contra, prefereixo això.

    Fins i tot l'esglesia tindria que demanar opinio als fidels sobre quinpapa volen.

    By Anonymous Anònim, at de febrer 22, 2008 1:01 p. m.  

  • Alfons, sense discussió, d'acord que millor això que no pas abans del 78 (o era el 77? tan se val) ...però ara per ara està clar, si més no per mi, que
    tenen que canviar moltes coses.

    Estem al 2008, no al 1908 i ... llistes obertes es imprescindible (per dir una cosa) ... no tinc perquè votar algu de una llista pels sol fet que l'hagin posat de numero 1, 2, 3 etc ... en el seu partit. Sols perquè tenen més amics uns que d'altres, no perquè siguin els més bons. I això està en les seves mans i quasi es un petit clamor popular.

    I un cop escollit el "programa" guanyador, tècnics professionals l'han de
    portar a terme (els politics a fer nones al seu partit). Ojalà fossin tant
    bons parlant com gestionant. S'ha vist que no es així.

    No diuen que ens representen, que es noti.

    By Blogger Lo Vilot, at de febrer 22, 2008 1:02 p. m.  

  • Just uns dies abans que Maragall ho digués, jo ja vaig dir que el meu vot seria en blanc

    By Anonymous Anònim, at de febrer 22, 2008 1:23 p. m.  

  • La majoria de càrrecs públics són funcionaris professionals, gent que de tota la vida ha treballat a sou de l'administració i arribats a un cert nivell han fet el salt a càrrecs polítics per seguir ascendint dins la jerarquia de l'administració. Amb el temps i una canya, moure la cua pel partit, alguna feina bruta i bastants cops de colze es pot anar pujant.

    I com pot ser que gent que mai de la vida ha sigut capaç de gestionar ni una trista botiga de vetes i fils tingui la responsabilitat de gestionar una ciutat o un país? Ah, amigo! misteris.

    No s'han hagut d'enfrontar mai al "final de mes" ni al "modernitzar-se o morir" ni tant sols a la competència, han treballat en llocs on ni el temps ni el pressupost tenen importància i decideixen la vida dels que ens hem d'espavilar per fer bullir l'olla? jo els posaria un any, un sol any, a portar una botiga, a haver de viure obrint cada dia el negoci, treballar quan hi ha feina, pagar els deutes, arribar a final de mes, sense cotxe oficial, ni dietes, ni recepcions, ni cap dels privilegis que s'atorguen i si se'n surten bé potser podria confiar-los la responsabilitat de portar el país.

    Representa que ens representen, però només cal veure de qui reben ordres i cap on miren per prendre les decisions, si als interessos del poble o als interessos del partit que els ha posat a la cadira que ocupen.

    By Anonymous Anònim, at de febrer 22, 2008 1:24 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger