03 de febrer, 2012

790 - Siberiada 2012, Alarma?

ALARMA !!!!

Que està caient neu? Alguns diuen que farà molt fred. Conseqüències: - amagueu els avis sota el llit amb el braser al cul, que no fos que se´ns quedessin gelats.

Hòstia els nens, que no hi pensava, sobretot no els porteu al cole, que els coles d' avui no tenen teulada. És clar deu ser degut a les retallades. I ves que no sigui això, perquè pencar, avui tothom penca menys alguns serveis de la administració, curiós? no, real. Per mi que les teulades de les escoles estan fets amb "pladur" i ves que no ens adonéssim de lo malament que s'han gastat els calers.

Que ja els hi heu portat? Dons no, noooo !!!! No els aneu a buscar que aquí no estem preparats. Bé, ...tot i que portem els mateixos BMW que els alemanys, els nostres no són iguals, els nostres són només per aparcar malament a sobre la vorera i el veí digui, guaita quin BMW té aquest malparit.

Hòstia i les compres!!!! Que al 3/24 no paren de dir que tinguem la nevera plena, collons la meua no la tinc acostumada a estar plena. De fet ha encongit amb això de la crisis.

Hòstia el mòbil que han dit que portem les bateries plenes, collons he d'anar a comprar un mòbil que el que tinc ara no aguanta ni mig dia. I el dipòsit del cotxe que el tinc buit i també han dit que ha d'estar ple.

STOP STOP. Què esta passant ?!!

No serà la consellera aquella d'Alemanya que està enviant la neu al sud d' Europa, per reactivar l' economia?

O bé som nosaltres que no toquem ni quarts ni hores ? Collons que sempre ha nevat, que no cal parar el país, que ja es para tot sol. Què pensaran al nord d' Europa de nosaltres, que ja se'ns han enfotut prou aquests últims anys amb míster Zapatero i se'n fotran ara amb la raja de tu falda.

Almenys no perdem la dignitat per una puta nevada, que al final acabarem comprant pots de vidre per posar els fills i els avis, i els tindrem tots col.locadets a la cuina. Com aquell que hi té espècies.

I sobre tot si ens llevem molt d'hora molt d'hora, tornem a dormir que el país està parat i demà no hi ha curro, és dissabte.

Via: Januel ;-)

Etiquetes de comentaris: , ,


Powered by Blogger