30 de novembre, 2006

Alexandr Litvinenko

Fa uns dies, amb amics ho comentàvem.

El món aquest de l'espionatge i contraespionatge comporta que et puguin "pelar", està inclòs en el plus de perillositat, però coi. ... aquesta vegada se els hi anat de les mans.

No sé perquè no li van engegar un tir i el van enterrar en calç viva. Com sempre s'ha fet.. Doncs no, ho fan complicat... estan perdent les formes? (Morals, coniiiiio, siguem seriosos!!)

Per cert, no és Anglaterra qui està en estat de guerra ..."preventiva"? .. ho dic perquè sembla que és un "colador" i que tot el món pot transportar una dosi de producte radioactiu pel carrer o per on vulguin. És a dir, que mentre ens posen la por del cos i no ens deixen viatjar amb ampolles d'aigua mineral (ensaïmades i sobrassades incloses) alguns ho fan amb petites pomades radioactives... (o ha saber que). En fi que en aquest país no em veuran en absolut... és pitjor que l'Afganistan. "Per mullar pa"...

Avui, 30 de novembre tots els mitjans es fan eco ("peaso filó"). La notícia és que la radioactivitat s'ha estès i "ningú no sap qui ha estat".

Aqui la noticia a la BBC

La seguretat aèria ha saltat pels aires amb les alarmes de la British i les possibles contaminacions radioactives als passatgers... ...

Diuen que no passa res, però espanten a la gent passant un telèfon per fer consultes.. perquè? ¡ Però si no passa res!!... i jo m'ho crec. No serà que depenent del grau de radioactivitat del passatger poden saber qui el portava? .. sóc una mica malament pensat.

Ara només fa falta que algú que porti vi (comprat després dels controls) trenqui una ampolla i amenaci amb els vidres als/les passatgers/passatgeres o hostesses/azafatos. ... o al pilot/pilota (oti, crec que m'he embolicat amb això de la gramàtica i la parietat).

Si, ja es que tinc molta imaginació, però les coses com són, això del Poloni 210 no m'ho hagués imaginat mai i això que sóc dels que penso que. ...

"Tot el que et puguis imaginar, per difícil o complicat que sigui. ... existeix!!!

Etiquetes de comentaris: , , , ,


Powered by Blogger