11 de novembre, 2006

Ensaïmades de destrucció masiva

Sabeu allò de "m'ho has tret de la llengua" ... doncs això és el que ha fet en Txerra, company de la llista de l’Internauta, en el seu blog, estava a punt d'escriure-ho. On també fa referència al escrit del altre company de la llista Toni Dalmau on, en el seu Absurd Diari, és fa ressò de la noticia.

Com bé diu en
Txerra, en el seu escrit, això fot tuf de negoci encobert, res de lluita antiterrorista. Es la prova de com s'utilitza, fins a les més mínimes conseqüències, els atemptats i els morts.

La contradicció passa per que SI que pots entrar líquids a la cabina del avió, això si passant per caixa en les tendes que hi han després dels controls.

Aquest matí ho comentàvem amb la dona. Agafem pots de 100 ml, els omplim amb qualsevol explosiu adient ... i pata-pam. Però .... quant vols han explotat per explosius? es que no tinc la llista i pel que sembla en deuen ser molts, en estan enganyat? es ho amaguen?

Es evident que les companyies aeris, els aeroports i tota la seva maquinaria econòmica està al darrera. Un dia ja van parlar del negoci dels aeroport i quantificaven que cada passatger es gasta, dins de la terminal, 12 Euros. És tracta d'augmentar aquesta xifra.

Primer ens treuen el servei de menjar i beure (un tema polèmic, però que no toca ara) i després ens obliguen a comprar-ho. A veure qui es el maco que en un vol de 2-3 hores, no ha de veure.

Continuo dient que ens prenen per ruc i idiotes. Això es senyal que és així. Deu estar estudiat, ens ho empassem tot. Ja està decidit, l'any que bé, on sigui, vaig de vacances amb cotxe (i no ho dic amb conya), no fos cas que algun boig per fer proves ho intenti de veritat (després diran que augmenten els accidents ... i la culpa, com sempre, del conductor).

Gràcies companys pels escrits.

El "tema" està agafat de
Microsiervos, es genial !!! com il·lustració acompanyen aquesta imatge per tant, al tanto, la cosa es seriosa :-))))

En fi, que és per "pixar-se" de riure ... si no fos que són ells que se'n riuen de nosaltres. Ho hem de permetre?


Powered by Blogger