26 d’octubre, 2007

Accions (a Photoshop)

Tinc un amic que es un GENI !!!!. Es diu "Willy". Què voleu que digui d'ell? És un molt bon amic i amb això ho dic tot. Com s'acostuma a dir en aquest casos, aquest cop és veritat "Qui té un amic té un tresor". Compta, i no ens casem perque els nostres fills no ens deixarien i que coi, així no ens discutim, per això tenim les respectives dones, no?. :-))

M'està ensenyant coses a fer amb el Photoshop .... un programa que és un joc. Un joc?, doncs si, ens ho pasem pipa. Ens oblidem del dia a dia, dels mals de cap, de la falta de saldo al compte corrent, etc. Però com molts jocs te un problema ... es bonisim !!! i no tenim hores suficients.

En fi, penjo per primer cop un video directament (fet pel "Willy", naturalment, el mestre), sense pasar per cap servidor tipus YouTube. Si me'n surto en no serà l'últim. Jo faig de becari, sols el penjo (de fet ho fa la màquina, les coses com són).

Finalment l'he penjat a YouTube, és una joia i l'hem de compartir. Així que si algú el voleu veure, es pot veure en pantalla complerta (tot i que l'imatge no es prou bona). Cliqueu aquí

27-10-2007 Eiiii, he seguit les instruccions, pas a pas i ..... genial !!!! no sabeu la feina que m'estalviarà això. Ara a gravar "accions" a dojo.

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

 • Acabo de veure el tutorial al teu blog! Fa pixar la veu que faig. A més no puc cridar perque tinc els nanos dormint a l'habitació del costat i la dona a la de més enllà....i no vull que em prenguin per sonat!

  Una altra cosa que et vull dir, és que m'han agradat molt les paraules que has posat al blog! Saps que sento el mateix per tu i que si ens toqués la punyatera loteria que t'ha de tocar la muntariem grossa!!!

  Bé això només a fet que començar! Hem de fer alguna cosa sonada!!!!

  Bé, bona nit que demà tinc zoo i demà passat Londres i l'altre fira i l'atre port aventura....uf quans dies sense photoshop!!!!

  Una abraçada, amic!

  By Anonymous Willy, at d’octubre 27, 2007 12:37 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger