29 de gener, 2008

Trànsit

Ahir van llençar un altre globus sonda. Com sempre, per tal desprès de minimitzar l'emprenyament que portem. Però sobre tot que no parlem dels problemes importants i lo malament que tenim les infraestructures.

La noticia era: "Hem de fer els carrils mes estrets a les vies ràpides, el cotxes corrent molt".

Totes les mesures per reduir la sinistralitat i la contaminació és en base d'estudis que ho demostren. Ens ho hem de creure, però vist els resultats diria que están "maquillats". No hem feu dir el que penso, no tinc proves. Segur que els hi ha costat una "pasta". Millor que s’ho gastin en sopars, segur que ens sortirà més barat. Per què no es reduirà ni una cosa ni l’altra.

La imatge il·lustra les proves fetes al peatge de Mollet ahir a la tarda. Han arribat a la conclusió que s’ha fer més ample per tal, com no podia ser d’altra manera, seguir cobrant-lo.

Aquesta mesura segur que també està contemplada però no els interessa. La pela es la pela.

Nota del 31-01-2008 Ahir van desmentir la noticia. Que sols era una projecte molt llunyà ... si, que m'ho crec. El que passa es que queden 40 dies per les el.leccions !!!! Continuen prenent-nos per rucs?

Etiquetes de comentaris: , ,

2 Comments:

  • S'ha de ser cafre per entrar tots dos alhora... t'imagines la situació...
    Si aquest es creu que entra.... i un collo de mico que se'm cola... jo ja tinc el morro que s'aturi... i el tio ara accelera? ja veura.....

    molt maca la foto :-D

    By Anonymous Anònim, at de gener 29, 2008 10:09 a. m.  

  • Molt bones aquestes fotos :-DD

    Saps on es va produir aquest incident i en quines circumstàncies?

    Més que res per curiositat..

    Vinga, salut!

    By Blogger Toni Dalmau, at de febrer 02, 2008 6:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger