21 d’abril, 2008

480 - Tibet

Tots hem vist les confrontacions entre monjos tibetans i l’exèrcit xinès. Així que més o menys estem informats. Copio i enganxo el correu que he rebut d'un amic (gràcies Jordi), em queda molt clar i respon a moltes preguntes que sempre m'he fet. Els mal pensat per tal de desmuntar-les diuen que son teories conspiratives sense cap fonament. Observeu la imatge, traieu les vostres pròpies conclusions, jo ja ho fet. Si voleu copieu-la i feu-la córrer. Això és el que se'n diu terrorisme d'estat.

Xina, Tibet

"La imatge recull l’arribada de militars xinesos. Se’ls hi entrega un paquet on hi ha els hàbits dels monjos tibetans amb el que es podran disfressar i generar disturbis.

La foto sembla ser que ha estat feta per la Agencia Britànica de Comunicació el passat 20 de Març.

Si la gent es manifesta pacíficament, com es va poder justificar la repressió davant els governs dels altres països? ... Molt senzill, creant disturbis, violents i gravant-los per poder mostrar-los al mon.

Un vell truc que mai ha deixat de funcionar i que ha justificat fins hi tot guerres."

Etiquetes de comentaris: , , , ,

1 Comments:

  • No deixis que t'enredin, aquesta foto està en el pack de fotos trucades o tretes de context que molts periodistes han utilitzat per ser sensacionalistes.
    Realment es va fer fa 2 estius, en el rodatge d'una peli on militars van fer d'extres i no aquesta primavera...

    By Blogger Mixeta, at d’abril 28, 2008 11:05 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home


Powered by Blogger