23 de maig, 2008

486 - 13, Rue del PPercebe

Estic, el que es diu, “flipant” amb tot el que passa en el PP. No m’imaginava que aquestes serien les conseqüències de la derrota del passat Març. Per visualitzar-ho penjo aquest video del programa "La noche hache" de Cuatro


En fi, no se, ho trobo tot molt exagerat. Com si fos un guió escrit (van a dimissió per setmana, no cal fer la llista). Del guió la meva teoria de com acabarà la pel·lícula, tot i que he de reconèixer que no l’he vist. És allò que poso en el perfil, reflexions, flexions i un tast de fantasia.

Per mi que hi ha escissió, trencament. No es possible, de cap de les maneres, que això acabi be. Com sempre acostuma a passar, les paraules dites queden dites i se n’han dit de molt fortes, fins hi tot insults personals. Sobre tot els rep dels grups mediàtics (El Mundo i la Cope) que fins fa poc recolzaven sense fisures al candidat Rajoy. Un exemple es aquest bloc del Losantos. Per sucar-hi pa ... qui ho havia de dir !!!

Dit això, la meva teoria passa en això, en que es dividirà. Marxaran els de dreta-dreta (extrema dreta), la que ara demana la dimisió i es quedarà en el PP un partit de centre-dreta (la antiga UCD) on el Gallardon serà el home fort. Ves a saber si, en aquest projecte s’hi sumaran Piqués, Nebreres, Ratos, etc. (sembla que sols han plegat uns pero hi ha més).

Perque? Doncs perquè es la manera de guanyar. En un cas hipotètic de recuperació de vots centristes (son qui decideixen qui guanya) aquests tindran les mans netes per associar-se amb el partits que diuen nacionalistes tipus CiU i PNV que són el centre-dreta perifèric (*). Es ha dir, lo mateix però en un altre nom i una altra pell, la bandera, en la que dissimulen (sinó que em diguin quins son els partits de dreta d’aquestes dues “nacions”).

També, mitjançant pactes, podrien fer govern amb els de dreta-dreta i aquest no perdre el seu caràcter.

Resumin, podrien pescar en tots els rius que no siguin d’esquerra. Per mi una bona tàctica. Per tant no estan improvisant, es un guió ben treballat, un vodevil cara al públic però amb resultats finals previsibles.

Temps al temps

P.D.: Tot i així no us deixeu enganyar, el centre es un invent que no existeix. Consti que no els tinc que defensar però fins hi tot em foten una mica de pena.

(*) Nacionalistes ho son tots, no entenc l’etiqueta, encara menys si és despectiva, que hi ha de mal en defensar la teva terra?

Etiquetes de comentaris: , ,


Powered by Blogger