17 de febrer, 2009

612 - 6 fotos (o més) en una

Se poc d'aquesta persona. Firma a Flickr com "WVS" i sembla que és de, o viu, a Toronto (Canada). M'ha cridat la atenció una foto seva (la galeria val la pena) que podeu veure aquí sota.

Són 6 imatges fetes en un interval de 2 hores, perfectament conjuntades. On es pot veure, a través del pas del temps, la imatge depenent de l'hora en que s'ha fet. És una bona idea que podem practicar, això si, s'ha de tenir un bon trípode.



Una cosa que m'ha cridat molt l'atenció és la següent imatge. Passant el ratolí de esquerra a dreta aconsegueix un efecte espectacular.

No he pogut penjar el efecte (RECOMANAT). Aneu aquí, y com he dit passeu el ratolí per sobre d'esquerra a dreta. No se si es la seva web, però es on te penjat aquest "invent" fet en flash.

De totes maneres és una altra manera de fer presentacions en web per falta d'espai. M'imagino la elaboració d'un plat de cuina on, pas a pas, va desenvolupant-se fins, movent el ratolí, arribar al final. Tot això en una sola foto. Lo dicho, és una idea ;-)

He de mirar de fer algo semblant, la idea és molt bona.

Etiquetes de comentaris:


Powered by Blogger