11 de gener, 2007

F. J. Losantos i els equatorians

Abans d’escriure posarem en antecedent de que va la cosa, pasa el temps i sembla que oblidem facilment.

El passat dia 30 de Desembre de 2006 ETA va posar un cotxe-bomba al aeroport de Barajas. Amb la intenció de dinamitar el procés de pau. Possiblement no era l’objectiu però va passar lo inevitable quant es juga amb foc. Van morir dos innocents equatorians pencaires que l’únic mal que havien fet es fugir de la fam i anar a buscar a la família al aeroport.

L’historia es coneguda per tot, per tant no m’allargaré. Hi han que
ho han fet millor, sobre tot en Toni Dalmau.

Però resulta, igual que s’ha fet totes les vegades que hi ha hagut atacs terroristes indiscriminats, la gent es manifesta. Aquest cop ha estat organitzada pels sindicats i no se quina organització de equatorians a Espanya en record del seu conciutadans amb el lema “Por la paz, contra el terrorismo'”

El
PP ha anunciat que no estarà present, no li agrada el lema. La AVT tampoc perquè textualment diu: 'La AVT nunca ha convocado ni ha apoyado iniciativas manipuladas por intereses partidistas ni sindicales con la intención de dar apoyos encubiertos a una negociación con los asesinos de ETA'

Interessos partidistes? ... com, que, qui on? Tot plegat penós, molt.

I ara ve lo d'aquest “fantasma” per qualificar-lo d'alguna manera. No sé per que escric sobre aquest ridícul "comunicador" (manipulador li escau millor) però he trobat aquesta, com se'n diu ..... soflama? ... arenga?. No sé com definir-la, me és igual. Però tractar al col·lectiu d'equatorians d'aquest manera em sembla com a mínim un escàndol.


Enganxo aquí la transcripció escrita per si es perd el arxiu sonor en mp3




Y no se dejen manipular señores ecuatorianos, no se dejen manipular, que los están manipulando, que han caído como chorlitos. Que se van a manifestar con los comunistas y Pilar Manjón, valga la redundancia, sin el PP.


Y recuerden señores ecuatorianos, que aunque el que mande tenga querencia progre o bilbaina, las tres comunidades donde están los ecuatorianos, donde más se les ayuda, son Madrid, la Comunidad Valenciana y Murcia. Recuerden, ustedes por ignorancia, no por malevolencia supongo, se ha metido en un enjuague siniestro para aislar al PP.


Y les respito, Señores Ecuatorianos, las comunidades donde ustedes viven son del PP. O sea que ustedes piensen antes de meterse en según que tinglados…"

Aquests mateixos personatges són els mateixos que, abans d'ahir, s'omplien la boca, quant parlen de Espanya, definint-la com la "madre patria" ... mira per on, ara resulta que han tornat els fills a casa i els tracten com indis. O dit d'altra manera "Por la boca muere el pez".

Etiquetes de comentaris: , , , , ,


Powered by Blogger