16 de gener, 2007

Greuges als gironins (N-II)

Fa anys, moooooolts anys, en l'època de l'Anser, un tal Álvarez Cascos va "inaugurar" l'autovia Caldes-Girona (la N-II, no estic parlant d'una carretera per anar a la platja, la que va a França). La foto va ser també de vergonya .... en aquella època s'inaugurava tot abans de començar les obres. Estem al 2007 i les obres continuen ... bé, lo de continuar es un dir, per que per la pinta que tenen s'inventarà i desenvoluparà abans el transport de partícules que no pas l'autovia ditxosa.

És una sobirana vergonya, mentre s'han fet altres autovies o trams, entra d'altres el que va de Llagostera fins a Platja d'Aro ... i que encara continua més amunt. Contràriament, per anar a la costa des de Girona per Cassà-Llagostera o per La Bisbal no hi ha projectada cap autovia, al contrari, han posat semàfors (el de Llambriles “clama al sielo”) ... som així, que hi farem (hi han cues monumentals diàriament, però no surt al telenoticies perquè som pocs, lo de sempre).

Des de la sortida per l'autopista de Lloret ja han començat les obres de la nova autovia, .... hi posaran fins hi tot una catifa perquè no s'embrutin els cotxes quan plogui. A que no sabeu d'on vindran els cotxes que la farán servir? .... a que no?

Per què no l'acaben la de la N-II? .... no vull ser malpensat, però si mireu qui agafa una u altra autovia veureu per què parlo de greuge ....

El tal Cascos (se'n va anar a l'Iraq?, es que no se res d'ell ... tot i que millor) és va fer un dia la foto amb el "monòlit", just davant del nostre polígon industrial i "nunca mas se supo de el" (estic buscant la foto però no la se trobar, si algú la te li agrairia). Si aquesta obra, que no es pas faraònica, senzillament fan un doble carril paral·lel al actual traçat, ves estat feta a ... (no dic noms, s'entén), alguns tallen carreteres per la vergonya que significaria. Ara no hi es el Cascos, de fet fa anys que ja no hi són ... pos igual, lo mateix.

En fi, un emprenyat que es veu obligat a agafar l'autopista des de Riudellots per anar a Girona (10 kms) ... això si, pagant i contribuint a les arques de l'administració i finançar no se que .... i sentint-se culpable, molt culpable, per conduir ....

Ho sento, ho tenia que dir .... fa temps.

P.D.: Quan els diaris, les ràdios, les cameres de comerç, l'associació de víctimes de la carretera diran alguna cosa i protestaran? ... vergonyós. Demà tallo la carretera, al vespre veureu el telenoticies on diran: - un boig trastornat protesta i reclama no se sap que i li foten un jac d'hòsties (amb perdó) per ... idiota. Que s'han cregut aquests de poble?

Etiquetes de comentaris: , , , , ,


Powered by Blogger